Roswell UFO researcher claims he has alien photos

Roswell Alien

A key researcher of the 1947 Roswell UFO incident claims he has photos of an extraterrestrial. That and other UFO news on this episode of Spacing Out!

Stories discussed on this episode:

Your opinion?
  • Fake (7)
  • Real (9)
  • Not Alien (2)

2 Comments

  1. Dansk: Jeg har set og hørt en ufo 2002, i norsjælland, den lød som gæs der fløj over mit hoved-kunne se runde vinduer, da den med stor fart fløj over vandet. Som barn, 1956, så jeg håndbold størrelse, orance-matte kugler, der dansede ligesom sommerfugle, hvor jeg sagde til min søster, se de baloner, de var matte, og tralvede inden-i, Har set dem i utterslev mose, og senere har jeg inteseret mig i dem, har set at der er bleven lavet crop-cirkler, når de har været i england. Jeg tror at de er programeret udefra, så de kan fortælle os noget her på jorden, hvor jeg er overbevist om at de er meget længere udviklet end os, og hvor de kommer frem med solens enegi—- jeg har over 150 vidioer + dvd om alt det hemmelige, omkring ufoer–+ crop-cirkler. har oplevet meget underligt i mit liv, som ikke kommer her fra jorden. En vidio hvor en ældre dame får med hypnose operaet en chips ud fra store-tågen, som er blevet sat i, fra dem der-ude, elien.

Leave a Reply

Your email address will not be published.